Wie ben ik?

Ik ben Aart Mudde, geboren in 1954 in Eindhoven.

 

Ik ben als zelfstandig coach practitioner aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). 

Sinds 2019 werk ik als professionele coach. Samen met Deborah van der Stoep en Joost Hoekstra heb ik het trainingsbureau Soepel Samenwerken (https://soepelsamenwerken.nl) Wij geven geaccrediteerde trainingen in professionele samenwerking en Canmed competenties. 

Daarnaast ben ik als coach aangesloten bij het wetenschappelijk Challenge & Support programma van het Erasmus MC en de UVA.

 

Daarvóór was ik bijna 40 jaar werkzaam als internist-endocrinoloog en opleider en momenteel werk ik als arts bij een GGZ-instelling.

 

 

Werkwijze coaching :

Mijn aanpak is doelgericht. In een gratis kennismakingsgesprek formuleren we samen de coachvraag en kijken we of er een 'klik' is voor een goede werkalliantie. Coaching beschouw ik als 'mentaal onderhoud', net zoals je je lichaam gezond houdt met sport en beweging. Een volledig coachtraject beslaat meestal uit 6 sessies van ongeveer 1 uur, verspreid over een periode van 6 tot 9 maanden. Soms is daarna een 'opfrisgesprek' nuttig. Vaak ontstaan er vanaf het 3e gesprek 'eye-openers', die een wezenlijke wending in het persoonlijk beleven of gedrag geven. Soms is dit al bij de eerste sessie het geval.

 

Ik maak van elke sessie een verslag en leg dit aan je voor, waarbij je eventueel op- en aanmerkingen kunt geven. 

Soms geef ik 'oefeningen' op gericht op het 'polijsten' van een nieuwe mind set of gedrag. 

Ik werk met verschillende coachmethodes oa gebaseerd op cognitieve en oplossingsgerichte aanpak en mindfulness. 

 

Coaching omdat je er beter van wordt!

 

Werkwijze trainingen:

Groepstraining verzorg ik vanuit ons trainingsbureau Soepel Samenwerken (https://soepelsamenwerken.nl). Wij trainen vakgroepen en opleidingsgroepen op basis van een vraagstelling die uit de groep komt. We stellen gezamenlijk het programma op. In de training wordt theorie gekoppeld aan praktische oefeningen. 

 

Als nascholing geven wij kleinschalig ABAN geaccrediteerde trainingen. Voor deze groepstrainingen die uit maximaal 12 personen bestaan kun je je individueel opgeven via: https://soepelsamenwerken.nl In deze trainingen wordt theorie gekoppeld aan praktijksituaties en oefeningen. We trainen In Groot Kruivestein, een mooie locatie in Driebergen-Rijsenburg: https://www.sfeervolleruimte.nl

 

Werkwijze intervisie:

We maken samen een intervisieplan. Het intervisieplan wordt ter accreditatie voorgelegd aan de beroepsvereniging. Elke intervisie sessie wordt voorbereid door één of enkele deelnemers. De intervisie wordt door mij op coachende wijze begeleid. Van elke intervisie sessie wordt een verslag gemaakt.