Waar, hoe en kosten?

 

 

Waar?

  • individuele coaching:
    • in een bosrijke omgeving midden in de Achterhoek
    • op een coachlocatie in Zeist
    • desgewenst op locatie van de cliënt

 

Hoe?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan via het contactformulier of telefonisch (0657933344).

 

De methoden waarmee ik werk zijn gebaseerd op cognitieve gedragsmatige aanpak, oplossingsgerichte benadering en mindfulness. We kiezen wat het beste past bij jou en de coachvraag. Een coachingstraject bestaat uit gesprekssessies van ongeveer 1 uur. Hoeveel sessie er nodig zijn wordt in onderling overleg bepaald. Het is mogelijk een deel van het coachingstraject te doen met e-coaching. Uiteraard is alles strikt vertrouwelijk.

 

Kosten individuele coaching

Het kennismakingsgesprek waarin de coachvraag wordt onderzocht en waarbij bekeken wordt of er een 'klik' is, is gratis.

Een individueel coachingstraject kost vervolgens€135,- excl. BTW (inclusief voorbereiding en verslaglegging). Van elke sessie krijg je een verslag waarin opgenomen eventuele oefeningen en vorderingen mbt de realisatie van de coachvraag. 

Het Challenge & Supportprogramma kost €150,- per sessie. Voor de overige voorwaarden kijk op: https://challengesupport.nu

 

Kosten groepstraining

De kosten van groepstraining wordt in afstemming bepaald. Voor de kosten van ABAN geaccrediteerde trainingen kijk op: https://soepelsamenwerken.nl

 

Kosten intervisie

De kosten voor intervisie bedragen €250,- excl. BTW per sessie van 2 uur (inclusief voorbereiding en verslaglegging). Voor intervisie kunnen nascholingspunten worden aangevraagd bij de beroepsvereniging.