Rating: 4.6 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Bonny
6 maanden geleden

Fijne verhelderende gesprekken met concrete adviezen op maat. Er wordt gezamenlijk naar een methodiek gezocht die passend is en waarmee een antwoord op de hulpvraag tot stand komt. Het einddoel wordt goed voor ogen gehouden.

F.Liet
8 maanden geleden

In een paar sessies wordt je geholpen om een redelijk abstract probleem om te zetten in een denkrichting om het aan te pakken. Je lost het probleem dus zelf op, maar Aart wijst je de richting waarin je het moet zoeken. Het waren prettige maar intensieve gesprekken.

Nicolaas
8 maanden geleden

Al jaren worstelde ik met de vraag met betrekking tot mijn karakter: waarom ben ik in de persoonlijke sfeer meer toegeeflijk dan in bestuurlijke taken?
De consulten bij Aart hebben mij een beter inzicht gegeven in deze karaktereigenschap. Aart toonde zich een goede luisteraar en straalde rust en vertrouwen uit waardoor ik bereid was mijzelf prijs te geven. Na een analyse en advies kan ik mijzelf aanvaarden zoals ik gevormd ben en zal ik in staat zijn zonodig en daar waar mogelijk mijn karakter aan te passen.
Aart bedankt. NH

bugter marcel
8 maanden geleden

Niets dan positieve ervaringen bij de coaching door Aart. Vanuit zijn (levens)ervaring en achtergrond een rustgevend en luisterend oor, een empathische en realistische benadering waar je verder mee kunt, zeker met je professionele carrière stappen.

Laura
8 maanden geleden

Fantastische coach. Aart kan goed luisteren en helpt je echt op weg naar verandering!